Ushtria dhe grupet operacionale zbarkojnë në Obot, në gatishmëri për situata emergjente (VIDEO)

Shqipëri – Disa hektarë tokë vijojnë të jenë të përmbytura në Obot të njësisë administrative Ana e Malit, transmeton Top Chanel.

Autoritetet kanë shkuar për Inspektim të situatës dhe me gjasa nuk do këtë shkarkime pavarësisht se ka prurje të mëdha. Vihet re një ulje me disa cm e nivelit te ujit.

Ndërkohë Ushtria dhe grupet operacionale janë në gatishmëri për çdo situatë emergjente./ora24.tv/