VIDEO/ Bilall Kasami rizgjidhet kryetar i Lëvizjes BESA

Bilall Kasami është rizgjedhur kryetar i Lëvizjes BESA edhe për një mandat.

Kasami ka marrë mbështetje të plotë të delegatëve të partisë në kongresin e 2-të të mbajtuar sot.

Në fjalimin e tij pas zgjedhjes, Kasami ka falënderuar të gjithë për mbështjetjen dhe ka treguar vizionin e partisë për katër vitet e ardhshme.

Video nga Kongresi dhe fjalimi i Bilall Kasamit:

http://fb.watch/bzercuz3lU/