VMRO-DPMNE kërkon të shtyhet regjistrimi për vitin e ardhëshëm !

Trajko Slavevski, Anëtar i KE të VMRO-DPMNE në paraqitjen e tij të ftuar në “Brifing në mëngjes” foli për regjistrimin, përkatësisht cili është pozicioni i VMRO-DPMNE në lidhje me regjistrimin. Slavevski theksoi se duhet të ketë një regjistrim por jo në kushte të tilla dhe për shkak të pandemisë regjistrimi duhet të shtyhet për vitin e ardhshëm. raporton kurir.mk

– Pozicioni i VMRO-DPMNE-së tashmë dihet dhe shpjegohet nga përfaqësuesit më të lartë të VMRO-DPMNE-së, duke përfshirë Presidentin Mickoski i cili do ta konfirmojë atë në periudhën e ardhshme. kushtet duke ndjekur shembullin e shumë vendeve në Evropë dhe botë. Ne e dimë nga mjedisi i menjëhershëm se Bullgaria e ka shtyrë atë për 2022, Kroacia po konsideron shtyrjen e regjistrimit të planifikuar, i cili është planifikuar për në Prill, kur të krijohen kushtet, Rumania e ka shtyrë atë etj. Pse po e them kete? Kjo është kërkesa e parë që u paraqit sepse afatet janë shumë të shkurtra, për të lënë mënjanë pandeminë etj. Ligji nuk është miratuar, ai mund të miratohet këto ditë nën akte ligjore, metodologji, por duhen edhe muaj për të trajnuar regjistruesit ose ekipet. Pozicioni i VMRO-DPMNE është se duhet të ketë një regjistrim, nëse qeveria këmbëngul që ata të kenë shumicën në Parlament dhe nëse ata vendosin që ata do të miratojnë ligjin. Ky është qëndrimi ynë se duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, përmend vetëm ato ekonomike për planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. Pozicioni i VMRO-DPMNE është se duhet të ketë një regjistrim, nëse qeveria këmbëngul që ata të kenë shumicën në Parlament dhe nëse ata vendosin se do ta miratojnë ligjin. Ky është qëndrimi ynë që duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, përmend vetëm ato ekonomike në lidhje me planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. Pozicioni i VMRO-DPMNE është se duhet të ketë një regjistrim, nëse qeveria këmbëngul që ata të kenë shumicën në Parlament dhe nëse ata vendosin se do ta kalojnë ligjin. Ky është qëndrimi ynë se duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, përmend vetëm ato ekonomike lidhur me planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. nëse qeveria këmbëngul, ata kanë shumicën në Parlament dhe nëse vendosin, ata do të kalojnë ligjin. Ky është qëndrimi ynë se duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, përmend vetëm ato ekonomike në lidhje me planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. nëse qeveria këmbëngul, ata kanë shumicën në Parlament dhe nëse vendosin, ata do të kalojnë ligjin. Ky është qëndrimi ynë se duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, përmend vetëm ato ekonomike lidhur me planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. Ky është qëndrimi ynë se duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, unë përmend vetëm ato ekonomike në lidhje me planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të rezultojë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. Ky është qëndrimi ynë se duhet të ketë një regjistrim, arsyet dihen, unë përmend vetëm ato ekonomike në lidhje me planifikimin e rritjes ekonomike, shpërndarjen e burimeve, kujdesin shoqëror për qytetarët, ndërtimin e shkollave, kopshteve. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembull, tha Slavevski në vizitën e tij. Ju nuk mund të jeni efikas në shpenzimin e burimeve nëse regjistrimi tani, siç mund të dalë, tregon një pjesë të madhe të popullsisë që nuk është e pranishme, duke përfshirë grupmoshën e re, kështu që sipas regjistrimit në një komunë në një komunë ka 200 fëmijë, dhe 10 janë të pranishëm dhe tani duhet të planifikoni ndërtimin e kopshteve. Ky është vetëm një shembul, tha Slavevski në vizitën e tij.

Më tej, Slavevski foli për propozimin e VMRO-DPMNE për gjurmët e gishtave, ku as qeveria dhe as vetë Zaev nuk e kundërshtuan këtë propozim.

“Një nga parametrat më të rëndësishëm është shkalla e infeksionit në kushtet kur ka një pandemi për 100 banorë ose për 100 banorë, për milion banorë, shkalla e vdekshmërisë dhe kështu me radhë dhe nëse nuk keni një tregues real të numrit të saktë të popullsisë ju dhe bashkësia ndërkombëtare paraqesin të dhëna krahasuese të pasakta. As qeveria dhe as Zoran Zaev, i cili pretendohet se nuk planifikoi fonde të tilla nga buxheti, nuk kundërshtuan idenë e një gjurmë gishtash dhe thanë se ai do të kërkonte një donacion për ato makina të gjurmëve të gishtave”, shtoi Slavevski./ora24.tv