VMRO-DPMNE: Nëse nuk ka “Aneks”, përse Karakachanov thot se ekziston ai ?

MAQEDONI – Nëse nuk kishte shtojcë të marrëveshjes, pse LSDM nuk i dërgoi një mohim Karakachanov i cili thotë se ekziston një aneks, LSDM është burimi kryesor i lajmeve të rreme. njofton sitel.com.mk

Burimi më i madh i lajmeve të rreme në Maqedoni është LSDM.

Shtë e qartë se LSDM dhe lideri i tyre Zoran Zaev kanë frikë të thonë të vërtetën, kështu që ata vendosin lajme të rreme çdo ditë përmes njoftimeve dhe konferencave të tyre për shtyp.

Ndoshta është koha që LSDM dhe Zoran Zaev të dalin dhe t’i tregojnë të vërtetën publikut maqedonas për të gjitha çështjet e hidhura që i prekin ata.

LSDM dhe Zoran Zaev po përpiqen më kot të fshehin Aneksin e dorëzuar nga Bullgaria. Një shtojcë prej 12 pikash i është paraqitur kësaj qeverie jopopullore duke kërkuar një rishikim të historisë, një ndryshim në sistemin arsimor dhe çështjet e identitetit. Kjo shtojcë tashmë është duke u negociuar nga qeveria e Zaev, e cila tregon se Zaev dhe LSDM tashmë po tregtojnë me historinë dhe identitetin.

LSDM dhe Zoran Zaev po përpiqen më kot të fshehin varfërinë në Maqedoni, ata mohojnë numrat çdo ditë. Për shkak të politikës së “suksesshme” të kësaj qeverie, ka mbi 50,000 njerëz të papunë, mbi 500,000 qytetarë të varfër që e kalojnë ditën me mezi 130 denarë.

LSDM dhe Zoran Zaev po përpiqen më kot të fshehin paaftësinë e tyre për t’u marrë me KOVID-19. Rajoni filloi me vaksinimin dhe Filipce ende nuk e di saktësisht kur vaksinat do të mbërrijnë në Maqedoni për të filluar procesin e vaksinimit.

Lajmi i rremë i LSDM-së shpejt mohohet./ora24.tv