VMRO-DPMNE: Për çfarë ekonomie fol Zaev, kur edhe shefi i shtetit do të emigronte nëse nuk do të ishte kryetar shteti

Shkup, 24 nëntor – Nëpërmjet një njoftimi, VMRO-DPMNE pyet se “për çfarë ekonomie fol Zaev, kur edhe shefi i shtetit do të emigronte nëse nuk do të ishte kryetar shteti”.

Sipas tyre, të rinjtë në mënyrë të vazhdueshme po shpërngulen.

“Politika ekonomike është e Zaevit është fiasko. Dëshmi për këtë janë aerodromet dhe stacionet e autobusëve të mbushura me të rinj të cilët me bileta njëdrejtimshme braktisin vendin. Edhe Pendarovski e din se pushteti është kriminal, zhvatja dhe korrupsioni lulëzojnë”, shprehen nga VMRO-DPMNE.

Ata shtojnë se me LSDM-në dhe Zaevin në pushtet po fundoset.