VMRO-DPMNE- Zaev, LSDM dhe Filipçe po gënjejnë në lidhje me vaksinën

RMV – Nëse Filipce dhe Zaev pretendojnë për dy muaj se kanë siguruar vaksina, pse publiku nuk pa ndonjë vaksinë në Maqedoni dhe pse nuk filloi imunizimi i qytetarëve?, Pyeti VMRO-DPMNE.

Partia pyetet pse Maqedonia është e fundit në rajon dhe Evropë që siguron vaksina?

“Si arritën që Shqipëria dhe Serbia të sigurojnë vaksina, dhe Zaev dhe Filipce nuk arritën të sigurojnë? Ku janë vaksinat nga Bullgaria që shpalli Filipce? Ku janë vaksinat që Greqia duhej të na blinte, për të cilat foli Zaev? LSDM, Filipçe dhe Zaev gënjejnë, por kjo nuk është gjëja më e frikshme. Gjëja më e frikshme është se për shkak se ata gënjejnë dhe janë njerëz të papërgjegjshëm, ata sëmuren dhe vdesin”, thuhet në deklaratën e VMRO-DPMNE./ora24.tv