Ziadin Sela ua uron qytetarëve Vitin e Ri

Ziadin Sela kreu i partisë Aleanca për Shqiptarët në logarinë e tij personale ua uroi qytetarëve Vitin e Ri.

“Të nderuar vëllezër dhe motra, të nderuar qytetarë të Maqedonisë së Veriut, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni: në Maqedoni , Shqipëri, Kosovë, Preshevë Mal të Zi e diasporë, më lejoni t’ju uroj Vitin e Ri 2021,me shpresën më të madhe që ky vit të sjell para se gjithash shëndet, gëzime, lumturi,e mirëqenie në familjet tona, me shpresë që kjo pandemi do largohet sa më parë dhe do krijohen kushte për jetë normale”, tha Ziadin Sela.

Gjithashtu, me sinqeritetin më të madh Ju bëj thirrje që bashkarisht të jemi të kujdesshëm gjatë këtyre ditëve festive duke i respektuar masat kundër përhapjes së Covid 19, sepse vetëm ashtu mund ta mbrojmë veten, familjen dhe të tjerët, vazhdoi ai.

“Gëzuar për një vit të mbarë, e mos u ktheftë ky që po e lëmë pas.

Gëzuar!”, përfundoi Ziadin Sela.