Zv/Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani në intervistë për Ora24.tv. Ja pfar do t ndodh me librat me përmbajtje fyese dhe me maturën shtetërore!

Në intervistë për Ora24.tv zëvendësministri Arafat Shabani flet për planet dhe mënyrën se si do të largohen librat që kanë përmbajtje fyese për shqiptarët.
 
Po ashtu flet edhe për reformat në arsimin fillor dhe të mesëm.
 
Sfidat që ka MASH gjatë pandemisë me Covid19.
 
Për inkliuzivitetin në arsim por,
 
Edhe për atë se çfar do të ndodh me maturën shtetërore.
 
Ndiqni intervistën e plotë: